Ervaringen klanten In Ease Personal Training: lifestyle

Simone - In 2013 sloot ik mij aan bij In Ease en ben ik begonnen met serieus sporten onder begeleiding van Ezra. Hij geeft hele gevarieerde trainingen met super begeleiding. Dit heeft mij laten inzien hoe leuk sporten kan zijn. Tot de dag van vandaag. Thanks Ezra!

Alex - Ezra is een ontzettend gedreven en enthousiaste personal trainer, die jou het maximale uit jezelf laat halen. Zijn focus op techniek gecombineerd met een holistische blik zorgen voor betrouwbare resultaten zonder blessures.

Diederik - Bij In Ease train ik op een doeltreffende manier. Door de rustige en heldere instructies is het geschikt voor elk niveau. Niet alleen wordt ik fysiek sterker, maar ik ben ook bewuster van mijn kunnen en heb meer zelfvertrouwen. Trainen bij In Ease is heel gezellig, motiverend en haalt het uiterste bij mij naar boven.

Jocelyn - Ezra geeft fijne, gevarieerde, uitdagende en pittige trainingen op maat. Hij heeft niet alleen aandacht voor de buitenkant maar ook voor de binnenkant. Met een sterkere geest heb ik een sterker lichaam gekregen wat bijdraagt aan de kwaliteit van mijn bokstrainingen.