Ervaringen klanten In Ease Personal Training

Marianna - Ik ben na mijn zwangerschap snel fit geworden door een aantal maanden met Ezra te trainen. Zijn aandacht voor een gezonde lichaamshouding, sterke romp en het aanpassen van de training op mijn mogelijkheden maakt mij nu een fitte jonge moeder. Bedankt Ezra!


review robin - In Ease Arnhemreview elske - In Ease Arnhemreview marianna - In Ease Arnhemreview Jeroen - In Ease Arnhem

Elkse- Bij Ezra voel ik me veilig, vertrouwd en bovenal; gezien! Hij luistert, vraagt en weet precies wat ik nodig heb. Ezra biedt maatwerk op het gebied van zowel sport als lifestyle, vanuit zijn eigen visie. Hij blijft dichtbij zichzelf en weet daarom ook dichtbij de kern te blijven. Naast dat alles brengt hij iedere keer weer het zonnetje met zich mee! Een top trainer dus!

Jeroen - Door de lessen van Ezra heb ik geleerd dat trainen meer is dan met zoveel mogelijk gewicht te lopen sjouwen. Door functioneel te trainen heb ik er ook in mijn normale leven profijt van en ben ik ook beter geworden in andere sporten zoals hardlopen, zwemmen en squash. Met zijn adviezen, ook op het gebied van voeding en levensstijl, heb ik fysiek en mentaal veel vooruitgang geboekt. Naast zijn kennis en holistische aanpak is Ezra altijd enthousiast en vrolijk en is het altijd leuk om te trainen!

Robin - Door het vele zitten en wielrennen had ik een ongezonde houding en lage rugklachten. Door de trainingen van Ezra en aandacht voor het versterken van mijn core heb ik weer een rechtere houding gekregen waardoor mijn rugklachten verdwenen zijn. Ik voel mij gezonder en fitter en ik ben blij dat ik op mijn leeftijd nog volle bak sportprestaties kan leveren.