Ervaringen klanten In Ease Personal Training: food

Jacintha - In 6 weken ben ik 5 kilo afgevallen. De trainingen van Ezra zijn altijd aangepast naar mijn mogelijkheden. Zijn positieve houding en gezondheidskennis werken aanstekelijk en hebben geresulteerd in echte gedragsverandering.

Daan - Ezra heeft altijd oog voor de techniek van de oefening en let goed op details. Niet vullen maar voeden is wat ik ook echt van Ezra heb meegekregen. Ik beweeg beter en weet welke voeding het beste bij mij past.

review patrick - In Ease Arnhem

Lotte - Ezra is de meest positieve trainer die ik ken. Ik word elke week weer vrolijk als ik mag gaan sporten. Hij heeft veel aandacht voor mij en ook voor de techniek van de bewegingen. Door zijn trainingen, voedings- en supplementatie advies ben ik weer fitter, gezonder en blessurevrij.

Patrick - Na een jaar trainen ben ik 15 kilo afgevallen. Naast de trainingen heeft Ezra mij voorzien van voedingsadvies en supplementatie. Meer bewegen en beter eten is de belangrijkste gedragsverandering die er heeft plaatsgevonden. Ezra is een fijne trainer, waar ik altijd met veel plezier naar toe ga.