Personal trainer Arnhem

Kantooradres:
Klarendalseweg 359, 6822 GR Arnhem
Adres sportschool:
Underground Gym: Meijnerswijk 5, 6841 HA Arnhem
kvk: 55237401
btw nummer: NL168469662B01
IBAN: NL33KNAB0603995322
Tel: +31653667401
Email: info@inease.nl

HOE KOMEN WIJ IN CONTACT?

Yes! Jij wilt op een bewuste en geduldige manier met jouw lichaam en leefstijl aan de slag! Of het nu gaat om gezonde voeding, blessurepreventie, afvallen, of iets anders. Ik help je graag! De eerste stap heb je al gezet: je bent op zoek gegaan naar meer informatie om jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Je kunt hieronder een een gratis proeftraining boeken. Ook ben ik bereikbaar via de email voor vragen. Liever even bellen? Schroom niet! Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken!

GRATIS PROEFTRAINING

Bij mij sta jij als mens centraal. Ben je toe aan een gezonder en fitter leven? Dan ben ik de aangewezen persoon om jou te helpen om die stap te zetten! Met de online agenda is het plannen van jouw GRATIS PROEFTRAINING, eenvoudig en geheel vrijblijvend. Beviel de gratis training? Mooi! Als je verder wilt gaan met trainen bij In Ease Personal Training dan plannen we gelijk een vervolgafspraak.

In ease Werkwijze

1. Gratis proeftraining
Tijdens de gratis proeftraining krijg jij uitleg van mijn gezondheidsvisie, werkwijze en staat het bepalen van jouw doel(len) centraal.

2. Plan van aanpak
Vooraf aan de eerste training vul jij een aantal voeding- en leefstijl vragenlijsten in. Tijdens de training maak ik ook een analyse van jouw mobiliteit, flexibiliteit, core-stability en beweegpatronen. Op basis van deze uitgebreide analyse ontwerp ik een beweegprogramma op maat wat voldoet aan jouw unieke behoeften.

3. Trainingsopzet
Jij komt twee keer per week personal training volgen in de mooiste gym van Arnhem. In de gym gaan wij samen een uur lang per sessie werken aan jouw gezondheidsdoelstellingen.

4. Leven
Het doel van mijn werkwijze is dat jij uiteindelijk zelfstandig kunt trainen en jouw eigen gezondheid leert managen voor jouw ideale levensstijl. Zo bouwen we samen aan een sterke basis voor een fit, energiek en krachtig lichaam, wat bijdraagt aan een optimale ondersteuning voor topprestaties in jouw persoonlijke leven, favoriete sportactiviteit en werk.

DRUK OP DE ORANJE KNOP HIERONDER EN PLAN GELIJK JOUW GRATIS PROEFTRAINING

Gratis proeftraining